dijous, 18 d’abril del 2013

ELS DE P3 AJUDEN A BUSCAR A L'ANNA

TotiAvui al Torrent ens han explicat que els NENS i NENES de P3 ens han volgut ajudar a trobar a l'Anna.
Han buscat per dins de tots els armaris de les classes a veure si la trobaven.

Us volem donar les gràcies per l'ajuda. Ja ens han dit que no la heu trobada.....


Moltes_Gràcies-150

EXCLUSIVA!! presentació de la NOVA GEGANTA ANNA

SEGON CARTELL

dimecres, 17 d’abril del 2013

GEGANTADA - Sant Jordi 2013

TROBADA DELS GEGANTS, GEGANTES I NANS DE MATARÓ.

Com cada any quan arriba la diada de Sant Jordi ens preparem totes les colles geganteres de la ciutat per la trobada tradicional de Gegants, Gegantes i Nans de Mataró per celebrar la diada de Sant Jordi. Aquest any hi prenen part 35 colles geganteres, un total de 49 gegants, digne de veure.

Dormida amb portants a l'ajuntamentVOLS VENIR A VEURE LA DORMIDA DE LA

"NOVA GEGANTANNA" ?


  • 18:30 h - PLANTADA a la Plaça Sta. Maria

  • 18:45 h  - repartiment de roses per a totes les colles.

  • 19:00 h - INICI DE LA CERCAVILA: Pl. Sta. Maria, carrer Sta. Maria, Bonaire, Riera i Ajuntament

  • 20:00 h - La primera colla fa la dormida a l'Ajuntament.

A l'arribada a l'Ajuntament, per parelles, les colles tocaran i ballaran una petita peça per després fer  la dormida de les figures, COM LA FAMÍLIA ROBAFAVES.

  • 21:00 h - Finalitza la DORMIDA i durant 15m es poden veure tots els gegants dins de l'Ajuntament.

  • 21:15 h - FINALITZA L'ACTA per poder començar la FOGONADA a les 21:30 h.


geganatda-de-sant-jordi-2013B

diumenge, 14 d’abril del 2013

Inauguració de Passatge Mariona Galindo Lora

Mariona Galindo 02Aquest matí, la Colla de la Geganta Anna, ha participat en un acte multitudinari, molt emotiu, de la Ciutat a la Mariona Galindo i Lora, la inauguració del Passatge que portarà el seu nom. 

L'acte a començat amb un parlament del Regidor de Cultura, l'aixecament de dos pilars de 4 dels Capgrossos, i el descobriment de la placa commemorativa per part dels pares de la Mariona Galindo, Quima Lora i Mario Galindo, i per l'Alcalde de Mataró, el Sr. Joan Mora.

Tot seguit hem sentit uns emotius parlaments de persones molt properes a la Mariona; el president dels Capgrossos de Mataró, la Quima Lora, una companya de la Colla i una companya de classe de l'escola Pia.

Mariona Galindo 01En finalitzar els parlaments, la geganta Anna i en Ferm (Colla Gegantera de l'Havana), acompanyats pels músics han recorregut el passatge, en direcció a la nova Biblioteca d'Antoni Comas, on els Capgrossos acompanyats amb els Castellers de Caldes, ens han ofert el seu repertori de Castells. Els Capgrossos han descarregat el primer quatre de vuit de la temporada i un castell multitudinari com el set de set, mentre que els de Caldes s’han apuntat el segon tres de set de l’any.

Per acabar tots els participants que han volgut, han compartit una botifarrada en el Local de la Colla Castellera.

EL PASSATGE: és el que uneix el carrer d'Herrera amb els jardins de l'antic Escorxador i actual biblioteca, és a dir, a les portes del local de la Colla Castellera dels Capgrossos de Mataró, que a partir d'ara tindrà una nova adreça; Passatge de Mariona Galindo i Lora, núm. 1.

Volem agrair a tots els que han fet possible que la Geganta Anna hagi pogut participar en aquest acte, tenint en compte l'estat en que es trobava. Gràcies a la perseverança d'alguns companys de la colla, i en especial a en Josep M. Codina i als seus alumnes que han restaurat a l'Anna.

+ FOTOGRAFÍES

divendres, 12 d’abril del 2013

ON ÉS LA GEGANTA ANNA?

Geganta 1

 

Cartell nans

dijous, 11 d’abril del 2013

Inauguració de Passatge Mariona Galindo Lora

Mariona_galindoAquest diumenge, 14 d'abril, serà el dia en què s'inaugurarà el passatge que portarà el nom de la Mariona Galindo i Lora, la castellera i alumne de l'escola que ens va deixar l'any 2006, a conseqüència de la caiguda d'un 4d9f en el decurs de la Diada de Les Santes.

El passatge és el que uneix el carrer d'Herrera amb els jardins de l'antic Escorxador i actual biblioteca d'Antoni Comas, és a dir, a les portes del local dels Capgrossos de Mataró.

Actes i horaris:
- A les 11 del matí hi haurà l'arribada i plantada dels gegants, amb els gegants de l'Havana.

- A 2/4 de 12 , arribada de les autoritats, i es durà a terme la inauguració del passatge, amb diversos parlaments, descoberta de la placa, i alçada de pilars.

Tot seguit els Capgrossos i els Castellers de Caldes, faran una actuació castellera, en què s'espera veure ja algun castell de vuit pisos.